Kezdet*

2010.02.22. 19:00 | egykobold | Szólj hozzá!

Talán elérkezik a várva várt Tavasz. Természetesen nem évszakra gondolok most.  Bízom benne ,hogy csoda fog történni. 

Szóval most egy kicsit róluk. 

Szeretek a barátokról írni.

 Elsősorban írnék erről a lányról. Erről a mamapuszis bolond lányról.:D A neve Kriszti. Pozsár schwartzBigNoseKopp Kriszti.:D Akit imádok.:D Sajnos egy ideig nemigazán tartottuk a kapcsolatot ,de mostanában szinte minden a régi. És boldog vagyok. Mert felvidít. Megtudok vele beszélni mindent. Még azt is , amit nagyon nagyon kevés emberrel osztok meg. 


Aztán Orsolya..akit már hetek óta nem láttam. és hiányzik. És azt igértük nem csinálunk ilyet. És mégis.:( Sajnálom. Bárcsak tudnánk minden nap találkozni.:( De sosem úgy jön össze. de szeretlek. nagyon.


Stefi.Dia.Dani. osztálybarátok.:D ésmost egyforma betűvel. Azért már no:D  Stefiről azért ,hogy népszerűsítsem már.. viccelek:DDD lükelány:Dszeretem a fejét.:D Dius.. te is szoktál?:DD meg az a rengeteg sztori.:D  Dani. nyár . koncert. szeged. azthiszem ezzel mindent elmondtam.


Martiiin te bagóós:D te riherongy:D rólad mit írjak? akármit írok szétversz úgyhogy nem fűzök sokat hozzád. (L):D 

Szandimandi:D te meg Martin szétszadiztok de nembaj. Szeretlek.<3

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egykobold.blog.hu/api/trackback/id/tr591781704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása