Kimerültem. Lefárasztottak. Elég belőled.

2010.05.13. 21:40 | egykobold | Szólj hozzá!

 

Szóval elég lesz ebből a hétből. Rossz hírt követi a többi. Kezdem unni nagyon. Írni sincs kedvem ,de úgy érzem ha nem írok szétrobbanok. Hála az égnek apáékkal kint minden rendben. Le is kopogom. De velem. Tényleg jó lenne már a szünet. Kémia 1es vagy 5 ös doga.:) 7.et írom. Nemtudom mikorra fogom megírni 5ös re de az nem holnap lesz az is biztos.

Az is örömmel tölt el ,hogy szánalmas emberek vesznek körül. Remélem olvassák. Okosnak hiszik magukat és szeretnek beleavatkozni másnak az életébe. Tudom értékelni. Nemgyőzöm mondani ,hogy nem fogja a nézeteimet senki sem megváltoztatni. Főleg nem ők. És nem bírják abbahagyni. Ők mindent jobban tudnak mint akit érint.

Jaaaj és akkor még ide sorolnék egy kedves leányzót. Aki már olyanszinten az agyamra megy, hogy mostmár elérte azt a szintet ,hogy írjak róla. Nem volt neki elég ,hogy pofátlan dolgokat írt rólunk. Neeem. De a blogomat és a profilomat is másolja.:) De nem veszi magát észre. Neeem. Remélem ezt is olvasod. És írni fogsz te is egy hasonló bejegyzést. Gratulálok. Neked aztán lehet kreativitásod barátom. És akkor a kritikát sem tűröd.:)) Ja és bújj csak napszemüveg mögé ,nehogy felismerjelek a buszon és megállítsalak véletlen.:) De ami késik nem múlik.:P

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egykobold.blog.hu/api/trackback/id/tr682001309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása