egy új élmény*

2010.06.04. 14:05 | egykobold | Szólj hozzá!

Leszámítva 1-2 ember viselkedését, 1-2 eseményt teljesen jól érzem magam perpillanat. Picit boldogabbnak érzem magam és ezt néhány embernek köszönhetem.  Vannak dolgok amiket leírnék szívesen ,de mire hazaérek elfelejtem. Nos 1 megmaradt amit meg is osztanék veled.. Szóval.. vannak szerelmesek(?) akik szerintem visszataszítóan viselkednek.:( Elhallgatom a beszélgetésüket és üres. Hallgatom és várom ,hogy úgy beszélgessenek egymással mint akik szerelmesek. De semmi. Elszomorít, hogy nekik erről szól? Nem . Nincs hozzá közöm ,de mégis.. nem így képzelem el..

Jól van hagyjuk mások szerelmi életét, inkább írok arról ami velem történik.. mármint úgy általánosságban..:D

Ott a Hédi. .Vele szeretek énekelni ,mert olyan édes hangja van és remélem elnyomja az enyémet...Úgy imádom (L) És annyira bírom amiket mond..:D Megnevettetsz.

Annus mannussal a kapcsolatunk hát izgalmas.:D nem kommentálom mert privát dolgok ezek..:D Az ,hogy idióták vagyunk nem kifejezés.xD Ha valaki hallaná a hülyeségeinket csalódna bennünk néha..:):D



Aztán van még valaki. Ő Attila. Még csak pár napja ismerem, de ez alatt a pár nap alatt nagyon megkedveltem. Kiderült sok közös vonás van bennünk ami olykor viccessé teszi a beszélgetésünket, de van ,hogy egészen más irányba terelődnek a dolgok..:D Érdekes ,hogy amióta beszélünk valahogy nincs kedvem aludni. Ez azért érdekes mert aki ismer tudja ,hogy jobban szeretek aludni szinte mindennél..:S.. De örülök ,hogy megismertem. Nagyon is. Van témánk ami ritka dolog, mert általában nem tudok miről beszélni az emberekkel. Sablon dolgokról persze bárkivel.. de olyan,hogy le is kössenek .. nem sok ember van..



Szóval nagyjából ennyi történt. A többi túl privát.:] Nemsokára újra jelentkezem.

És itt egy új kép, akit érdekel..:D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egykobold.blog.hu/api/trackback/id/tr262056185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása