hétvégi csevely

2010.05.14. 15:15 | egykobold | Szólj hozzá!

Az előző törölt bejegyzéshez csak annyit ,hogy jobb ha feléred ésszel amiket leírtam;)


 

Nos tehát. Megint vége a hétvégének És azt hiszem hatalmas beszélgetéseket folytattunk kedves barátnőmmel ,Annával. Végülis kiderült közös céljaink vannak. És bízom benne ,hogy ezek a közös álmok valóra is fognak válni. Kiderült ,hogy egyre mélyebben bele ássuk magunkat a politika világába ,s minnél jobban belemerülünk annál tisztábban látunk mindent. Hatalmas hír, de ebben is egyezik a véleményünk. Aztán megbeszéltük azt is ,hogy sokan nem szeretnek vagy inkább nem akarnak gondolkodni és mégis minket néznek le az emberek azért mert színes hajunk van ,vagy mert egész más nézeteink vannak. Aztán kicsit ebben is meg abban is eltémázgattunk. Az élet dolgai. Szeretek Annával ezekről beszélgetni.

Persze hülyeségből se voltunk híján.  Mert hát kilőnek ránk egy kocsiból? Vagy a biciklis elkap és maga után húz. Képzeletünk határtalan. És ontja a baromságokat:D

És aztán a kémia is szóba jött meg az oktatási rendszer. Nem kommentálnám. -.-' Vélemény az van bőven.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://egykobold.blog.hu/api/trackback/id/tr182003008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása