I just wanna be ok be ok

2010.09.15. 22:06 | egykobold | Szólj hozzá!

Nem fogom elszólni magam. Ugyhogy egyelőre ,csak annyit mondanék ,hogy minden úgy alakul ,ahogyan tervezzük. Igen.. boldognak is kéne lennem. Valamennyire az is vagyok ,de egy pici részem szomorú. Persze kivételesen.. mint már meséltem.. nincs semmi baj. Hiszen..Vagy tudod mit? Fogalmazzunk úgy ,hogy boldog vagyok ,de sokszor rossz kedvű..Azt hiszem ez érthető is amiatt ,hogy nem lehetünk Attilával együtt. Ami változni fog..:P De erről nem mondok MÉG semmit. Szóval telnek a napjaim.. unalmasan.. Mit is csinálok ? Suliba járok..felhúzom magam néhány ember viselkedésén. Legyen akár tanár .akár diák.. De mindegy.. Ilyen ez az iskola:).. Próbálok itthon minél változatosabb tevékenységeket folytatni. Ami van ,hogy sikerül.. van ,hogy neméppen. De mondhatom ..akármit is csinálok.. akármennyire izgalmas.. a legjobban mindig azt várom ,hogy este 8 legyen.. :)

Sűrűn felhúzom magam az emberek viselkedésén. Megpróbáltam többször nemfoglalkozni velük..De néha már sok. Boldog vagy? Meséld el az ismerőseidnek.. Tuti ,hogy veled örülnek , majd a hátad mögött irigy módon kibeszélnek és lehordanak mindennek. Rossz a kedved? Meséld el nekik.. sírj a vállukon..majd mástól tudd meg mit is gondolnak igazából.Ilyen ez.. Iszonyú jó érzés.:) Ja igen és emellé érjen csalódás . Akiben a legjobban bízol.. rá kell jönnöd ,hogy te már nem számítasz neki. Szóval hurrá! Tudok ezeknek örülni..

Ennyi lenne mostanság.. Ha még lesz közölnivalóm..amint tudok /lesz kedvem.. beszámolok.

Addigis minden jót ^^

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egykobold.blog.hu/api/trackback/id/tr22299158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása